top of page
Verschillende Open Books
Bibliotheek van bovenaf
Ontwerpen op een Tablet

Resultaten Hanzehogeschool

Tijdens het project hebben studenten aan verschillende opdrachten gewerkt binnen GO! Noord Nederland. Hieronder zijn een aantal opbrengsten weergegeven:

  1. Beweegroute Aduard: onderzoeksrapport. Angela Dijkhuizen, Yoeri Kleiker, Emma van der Meiden, & Yasmin Prins. Vastgoedkunde. Een onderzoek naar de beweegroute rondom het MFC de Meeden die in de zomer van 2021 is gerealiseerd in Aduard.

  2. Infographic: aandachtspunten samenwerking tussen gemeenten en bewoners. Aalderik Been & Dominiek Hulzebos. Social Work. Een infographic over het bevorderen van de samenwerking tussen de gemeenten en bewoners tijdens het werken aan burgerinitiatieven. 

  3. GO! Haulerwijk, visie en concept op de jeugd- en sportvoorzieningen & GO! Haulerwijk showcase (video). Yarno Hoekstra, Leon Schaaphok & Martijn de Wit. Built Environment. Een onderzoek naar het verbeteren van de leefomgeving in het dorp Haulerwijk, met als focus het voetbalcomplex en het jeugdhonk van Haulerwijk, en de netwerken rondom de sportverenigingen. 

  4. GO! Haulerwijk, openbare ruimte & Infrastructuur. Jelle Bouma, Vera Sas & Thomas de Groot. Built Environment. Een onderzoek naar het verbeteren van de leefomgeving in het dorp Haulerwijk, met als focus de openbare ruimte en de infrastructuur in het centrum van het dorp.

bottom of page